42 položek celkem
no bake raspberry cheesecake
175 Kč

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A...

Kód: 1946
3615210289 f6d692bcd2 o
179 Kč

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A...

Kód: 2175
Snímek obrazovky 2023 04 24 v 16.09.49
179 Kč

Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty....

Kód: 1954
Unknown
179 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ TIRAMISU   HMOTNOST : 500 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

Kód: 1526
Brown piano music photo collage (kopie)
185 Kč

SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO CITRÓNECH TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ  ...

Kód: 2006
Raspberry Yogurt Cake
185 Kč

SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ JEMNÁ CHUŤ SMETANOVÉHO JOGURTU, KTERÁ SE HODÍ KE VŠEM DRUHŮ KORPUSŮ A OVOCI TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ...

Kód: 6092
strawberry and chocolate ice cream cake
195 Kč

SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO JAHODÁCH TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ  ...

Kód: 2648
RDXoqAX
195 Kč

UNIVERSÁLNÍ ZTUŽOVAČ JOGURTŮ, TVAROHU A ZAKYSANÉ SMETANY ZA 5 MINUT SI DOMA VYROBÍTE ÚŽASNÉ LEHKÉ A LAHODNÉ KRÉMY ! POUŽÍVÁ SE ZA STUDENA KRÉMY SE ROZTÍRAJÍ NA ROLÁDOVÉ...

Kód: 2772
Snímek obrazovky 2021 07 20 v 10.52.12
199 Kč

KARINA KOKOS- je komplexní směs určená pro ochucení a ztužení cukrářskýcj krémů a náplní ze živočišné a rostlinné šlehačky, másla a margarinů. Výsledné náplně mají dobrou...

Kód: 7584
images 1
199 Kč

SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO MALINÁCH TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ  ...

Kód: 3762
e0360b60 d2cb 4106 8d7a 3ab7dfd56e05
199 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ LÍSKOVÝ OŘÍŠEK   HMOTNOST : 500 G   500 G...

Kód: 1329
Unknown 3
199 Kč

ZTUŽOVAČ S VANILKOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.  NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 250 ML...

Kód: 4663
fc490bc3ceeff9d2845c742253cbfa86
199 Kč

DÁVKOVÁNÍ : 500 G ZEESAN TVAROHOVÝ  1000 G VODY (CCA 25°C) 1000 G ŠLEHAČKY   ZEESAN SMÍCHAT S VODOU. ŠLEHAČKU NAŠLEHAT DO KONZISTENCE JOURTU, POTÉ VŠE SMÍCHAT. VLOŽTE NA 1...

Kód: 2176
KARINA PISTÁCIE SMĚS NA KRÉM 1 Kg
219 Kč

SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO PISTÁCIÍCH TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ  ...

Kód: 2187
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY JAHODA 500 g
259 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ JAHODA   HMOTNOST : 500 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

Kód: 1523
Unknown 2
265 Kč

Postup: šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).  máslový krém: Karinu rozmíchat s...

Kód: 6260
toffi
285 Kč

SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO KARAMELU TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ  ...

Kód: 3818
belgian choc mousse cake
295 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ ČOKOLÁDA   HMOTNOST : 1000 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

Kód: 1524
Nahoru
Další produkty