Ze
Pasta s chutí Baileys určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50 G BÁZE...
Kód: 7403
Pasta s chutí pomeranče určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
40 G...
Kód: 7398
Pasta s chutí jahod určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50...
Kód: 7402
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3917
Náplně DARINKA jsou vařené náplně, vyráběné s velkou péčí podle tradičních receptur, ale s využitím moderních výrobních technologií.
Kód: 2738
Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských...
Kód: 4469
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3911
OVOCNÁ GELOVÁ NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE 70 % , PŘIROZENÁ CHUŤ A VŮNĚ. POKRÁJENÉ PEVNÉ KUSY OVOCE. LZE I ZAMRAZOVAT. ŠIROKÉ VYUŽITÍ V PEKAŘINĚ, CUKRAŘINĚ I GASTRONOMII....
Kód: 6049
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3912
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem ovoce (min. 70 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce...
Kód: 1435
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem ovoce (min. 70 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce...
Kód: 1438
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem ovoce (min. 70 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce...
Kód: 1436
vynikající margarín pro komplexní využití v cukrářské a gastronomické výrobě
surovina určena převážně pro cukrářskou výrobu
výborná máslová chuť , vhodný pro přípravu krémů a...
Kód: 6323
Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...
Kód: 6550
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem ovoce (min. 70 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce...
Kód: 3306
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem ovoce (min. 70 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce...
Kód: 1437
Frutafill Malina obsahuje 70% kousků malin. Její svěží, sladko-kyselá chuť skvěle dotvoří vaše cukrářské výtvory. Je jako stvořená pro nadcházející letní sezonu. ...
Kód: 7545
Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí...
Kód: 388
Stránka 6 z 7 -
111 položek celkem