Ze
VÝBORNÁ LEHKÁ ŠŤAVNATÁ SMĚS NA ZÁKLAD KOLÁČŮ, MOUČNÍKŮ, MUFFINŮ, BÁBOVEK APOD.
TĚSTO JE NADÝCHANÉ A DLOUHO VLÁČNÉ
ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 500 G SMĚSI, 3 VEJCE , 150 G OLEJE A 150...
Kód: 3585
Smetana 35% UHT , balena moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, bez konzervačních přípravků. Vysoce kvalitní šlehačka velmi vhodná pro cukrářskou výrobu,...
Kód: 2196
Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských...
Kód: 3807
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1441
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1439
Slazená švestková povidla s přídavkem jablek, která ve výrobku krásně drží a během pečení ani vaření z těsta nevytékají.
Složení: švestkový protlak 48%, jablečný protlak 22%,...
Kód: 1607
ŠPALDOVÁ SMĚS NA VÝROBU TŘENÝCH HMOT. ZÁKLADEM JE ŠPALDOVÁ MOUKA S PŘÍDAVKEM MLETÝCH LÍSKOVÝCH OŘECHŮ. VÝBORNÁ PŘÍJEMNÁ CHUŤ. SMĚS JE VHODNÁ ZEJMÉNA PRO VÝROBU KOLÁČŮ A ŘEZŮ....
Kód: 3507
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ ČOKOLÁDA
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
Kód: 175
TATO SMĚS JDE POUŽÍT DVĚMI ZBŮSOBY :
1 . JAKO KOKOSOVÁ NÁPLŇ - VHODNÁ DO KOLÁČŮ, BUCHET, ŘEZŮ A ROLÁD . ( PŘÍKLAD UŽITÍ : SMĚS DÁME DO TRESÍROVACÍHO SÁČKU A VSTŘIKUJEME...
Kód: 3495
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý...
Kód: 1327
Náplně DARINKA jsou vařené náplně, vyráběné s velkou péčí podle tradičních receptur, ale s využitím moderních výrobních technologií.
Kód: 4133
Náplně DARINKA jsou vařené náplně, vyráběné s velkou péčí podle tradičních receptur, ale s využitím moderních výrobních technologií.
Kód: 3836
Pasta s chutí pistácií určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní....
Kód: 1162
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3919
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3913
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3916
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU FLORENTÝNEK A SUŠENEK
SMĚS SE SMÍCHÁ S LIBOVOLNÝMI SEMÍNKY A OŘECHY ( OSOBNĚ VYKOUŠENA SLUNEČNIE, OVESNÉ VLOČKY, SEZAM, LÍSKOVÉ OŘECHY )...
Kód: 3509
Hotová slazená ořechová náplň v praktickém balení. Stačí ustřihnout špičku sáčku a můžete začít plnit nebo zdobit Vaše výrobky.
Složení: glukózový sirup, vlašské ořechy 13%,...
Kód: 136
Stránka 3 z 7 -
116 položek celkem