Ze
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ ČOKOLÁDA
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
Kód: 175
TATO SMĚS JDE POUŽÍT DVĚMI ZBŮSOBY :
1 . JAKO KOKOSOVÁ NÁPLŇ - VHODNÁ DO KOLÁČŮ, BUCHET, ŘEZŮ A ROLÁD . ( PŘÍKLAD UŽITÍ : SMĚS DÁME DO TRESÍROVACÍHO SÁČKU A VSTŘIKUJEME...
Kód: 3495
Pasta s chutí pistácií určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní....
Kód: 1162
Pasta s chutí pomeranče určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
40 G...
Kód: 1337
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1441
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU FLORENTÝNEK A SUŠENEK
SMĚS SE SMÍCHÁ S LIBOVOLNÝMI SEMÍNKY A OŘECHY ( OSOBNĚ VYKOUŠENA SLUNEČNIE, OVESNÉ VLOČKY, SEZAM, LÍSKOVÉ OŘECHY )...
Kód: 3509
Hotová slazená ořechová náplň v praktickém balení. Stačí ustřihnout špičku sáčku a můžete začít plnit nebo zdobit Vaše výrobky.
Složení: glukózový sirup, vlašské ořechy 13%,...
Kód: 136
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý...
Kód: 1327
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1588
SMĚS PRO PŘÍPRAVU VANILKOVÉHO KRÉMU ZA STUDENA, POUŽÍVÁ SE JAKO NÁHRADA ZA PUDINK. LZE POUŽÍT I JAKO NÁPLŇ DO PEČENÝCH VÝROBKŮ. ŠIROKÉ VYUŽITÍ LZE S NÍM PLNIT DORTY, KOBLIHY ,...
Kód: 951
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3909
CUKRÁŘSKÁ SMĚS S KOUSKY PRAVÉ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
VÝBORNÁ ČOKOLÁDOVÁ CHUŤ
VHODNÁ NA VÝROBU ČOKOLÁDOVÝCH KORPUSŮ, CHLEBÍČKŮ CUPCAKES, ALE JE MOŽNÉ HMOTU ROZETŘÍT NA PLECH...
Kód: 3969
SUCHÁ A TERMOSTABILNÍ MAKOVÁ NÁPLŇ DOMÁCÍHO CHARAKTERU
JE VHODNÁ PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ V PEKAŘSKÉ A CUKRÁŘSKÉ VÝROBĚ
VHODNÁ PRO ALERGIKY - BEZ PŘIDANÝCH LÁTEK A ÉČEK
MAKOVÁ...
Kód: 3288
Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...
Kód: 6549
Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i...
Kód: 4181
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3914
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ TIRAMISU
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
Kód: 1526
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1440
Stránka 3 z 6 -
102 položek celkem