Ze
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1845
Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...
Kód: 6551
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3920
NÁPLŇ S ČOKOLÁDOVOU CHUTÍ
NÁPLŇ JE V TRESÍROVACÍM SÁČKU , KTERÝ UMOŽŇUJE RYCHLOU A POHODLNOU APLIKACI
NEOBSAHUJE TUK
JE TERMOSTABILNÍ
VHODNÁ PRO PEKAŘSKOU I CUKRÁŘSKOU...
Kód: 2529
Pasta s chutí Baileys určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50 G BÁZE...
Kód: 5078
Pasta s chutí jahod určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50...
Kód: 1336
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 3866
BOLOŇSKÁ OMÁČKA - ZELENINOVÁ NÁPLŇ VHODNÁ NA PEČENÍ, VAŘENÍ A DOCHUCENÍ GASTRONOMICKÝCH PRODUKTŮ - ŠPAGET, PIZZY .....
TRVANLIVOST 8 MĚSÍCŮ OD DATA VÝROBY
VYROBENO V ČR...
Kód: 3921
Náplň pro pekařské a cukrářské výrobky.
Složení: mák, cukr, glukózový sirup, pšeničná krupička, pšeničké klíčky, voda, rostlinný olej, aroma.
Alergeny: 1
Kód: 151
POLEVA IDEÁLNÍ NA POLÉVÁNÍ, MÁČENÍ A TVORBU DEKORACÍ CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ
MÁ PŘÍJEMNOU ČOKOLÁDOVOU CHUŤ I VŮNI
POLEVA SE RYCHLE ROZPOUŠTÍ - NENÍ TŘEBA PŘIDÁVAT TUK , ANI MÁSLO...
Kód: 6582
PANNA COTTA JEDNODUŠE !
PANNA COTTU POUZE ROZEHŘEJETE ( MŮŽETE PŘIDAT I MLÉKO NEBO SMETANU ) , NALIJETE DO FOREM A NECHÁTE ZTUHNOUT. ZÍSKÁTE JEMNOU, KRÉMOVOU...
Kód: 3172
VÝBORNÁ LEHKÁ ŠŤAVNATÁ SMĚS NA ZÁKLAD KOLÁČŮ, MOUČNÍKŮ, MUFFINŮ, BÁBOVEK APOD.
TĚSTO JE NADÝCHANÉ A DLOUHO VLÁČNÉ
ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 500 G SMĚSI, 3 VEJCE , 150 G OLEJE A 150...
Kód: 3585
Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských...
Kód: 3807
TATO SMĚS JDE POUŽÍT DVĚMI ZBŮSOBY :
1 . JAKO KOKOSOVÁ NÁPLŇ - VHODNÁ DO KOLÁČŮ, BUCHET, ŘEZŮ A ROLÁD . ( PŘÍKLAD UŽITÍ : SMĚS DÁME DO TRESÍROVACÍHO SÁČKU A VSTŘIKUJEME...
Kód: 3495
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3915
Pasta s chutí pistácií určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní....
Kód: 1162
Pasta s chutí pomeranče určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
40 G...
Kód: 1337
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1439
Stránka 2 z 7 -
111 položek celkem