SAL
Popis: kořenící směs
Složení: kmín, koriandr, černucha, fenykl
Použití: přírodní směs koření do domácího chleba a pečiva. Doporučené dávkování je 2 lžičky na 1...
Kód: 2750
V kuchyni se levandule může přidat do džemů, ovocných moučníků nebo sušenek. Ve francouzské kuchyni najdete levanduli v receptech na úpravu ryb nebo jehněčího. Její aroma se...
Kód: 4352
Celá skořice se používá do svařeného vína, punče, čajů, případně na nakládání ovoce a zeleniny. Je také oblíbená jako dekorace nebo jako součást vonných směsí (pot pourri)....
Kód: 3481
Aromatická na hrubo drcená směs do svařeného vína nebo punče. Na 0,25 l vína přidáme 1 lžíci směsi. Do svařeného vína můžeme přidat i ovocný džus (pomerančový, jablečný,...
Kód: 3482
Popis: kořenící směsSložení: skořice, nové koření, anýz, koriandr, pomeranč, badyánPoužití: klasická směs na pečení perníku a vánočních perníčků. Na 1...
Kód: 2749
Popis: jednodruhové koření - kůra plodu pomerančovníku pravého ze ŠpanělskaPoužití: aromatická pomerančová kůra se používá při pečení moučníků nebo čajového pečiva. Špetku...
Kód: 2748
Popis: kořenící směsSložení: citron, kardamom, muškátový květ, vanilkaPoužití: velmi příjemně aromatická směs s pravou vanilkou je připravená na pečení...
Kód: 2751
Popis: jednodruhové koření - mletá kůra z plodu citroníku obeckého ze ŠpanělskaPoužití: jemně mletá kůra španělských citronů se používá při přípravě dezertů a čajového...
Kód: 2747
Popis: jednodruhové koření - semena muškátovníku pravého z IndonésiePoužití: muškátový oříšek se používá do omáček, vývarů a při pečení masa. V italské kuchyni se přidává do...
Kód: 2967
Příjemně aromatická směs na přípravu horkých nápojů jako punč, svařené víno nebo čaj. Jablečný punč připravíme z 0,5 l jablečného džusu, 0,5 l bílého vína a 1-2 lžíce koření...
Kód: 3480
Popis: Jednodruhové koření - plody badyáníku pravého z Vietnamu.Použití: Celý badyán se přidává do ovocných kompotů a do svařeného vína. Mletý badyán je výborný do...
Kód: 2965
Popis: kořenící směs
Složení: cukr, vanilka
Použití: přírodní vanilkový cukr připravený z čistého cukru a mleté vanilky. Používá se při pečení moučníků,...
Kód: 2746
Popis: jednodruhové koření - míšek ze semena muškátovníku pravého z Indonésie.Použití: jemné aroma květu se hodí do nádivek, masových náplní nebo i do perníků, dezertů...
Kód: 2966
Vanilka pěstovaná na Madaskaru, odrůda Bourbon, kategorie 15 - 17 cm 1 lusk váží průměrně 2,5 g. Vanilkové lusky jsou balené po jednom nebo dvou kusech (podle velikosti) do...
Kód: 5496
Tip
BIO Vanilkový extrakt
Balení: 70 ml
Extrakt je získáván pomalovou extrakcí vanilkových lusků odrůdy Bourbon vypěstovaných na Madagaskaru. Extrakt je vyráběn ve Francii a je...
Kód: 7914
Stránka 1 z 1 -
15 položek celkem