No
Popis
Tmavá, jemná a chuťově delikátní čokoládová poleva/glazura s vyšším leskem.
Ideální při přípravě dortů, kde je důležitá výrazná poleva a čokoládová chuť (sacher, donuty,...
Kód: 2312
Elastická tuková poleva s příchutí a sytou barvou borůvek. Oblíbená řada polev Souplesse pro univerzální použití v pekařském, cukrářském i gastro odvětví. Na cukroví, dorty,...
Kód: 3190
SYPKÁ SMĚS NA VÝROBU CITRÔNOVÉHO KRÉMU
HMOTNOST 500 g
NÁVOD NA POUŽITÍ : SMÍCHÁME 100 G SMĚSI S 200ML SMETANY A 100 ML VODY, NAPLNÍME DO TARTALETEK NEBO JINÝCH...
Kód: 6672
Elastická tuková poleva - NELÁME SE, výborná přilnavost k výrobkům, vhodná k zamražení, univerzální použití. Vhodná také na fritované produkty. Použití: Zahřát na teplotu cca....
Kód: 1944
ZTUŽOVAČ S PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÝ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML STUDENÉ VODY ,...
Kód: 9914
ZTUŽOVAČ S POMERANČOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE...
Kód: 2293
Popis
Kousky červeného rybízu tvoří delikátní náplň s 80% podílem ovoce bez přidaného cukru.
Vlastnosti:
- Autentická a výrazná chuť ovoce- Díky vysokému podílu ovoce...
Kód: 2304
Popis
Směs pro snadnou přípravu oblíbeného, vláčného a nadýchaného Red Velvet korpusu, cupcakes, muffins.
Bez lepku / bez palmového oleje / bez AZO.
Postup
1000g směsi +...
Kód: 6048
Výrazná a delikátní ovocná náplň s kousky ovoce v gelu. Bez přidaného cukru. Univerzální použití v cukrářské i pekařské výrobě. Termostabilní.
Popis
Kousky (kostky) manga s...
Kód: 5299
Vela pistácie je vynikající a chuťově perfektně vyvážený hotový roztíratelný krém s obsahem pistáciové pasty (15%). Čistá a autentická chuť.
Vlastnosti
- Delikátní a vyvážená...
Kód: 2684
Stránka 5 z 5 -
82 položek celkem