Mo
SILIKONOVÁ FORMA URČENA NA TVORBU KRAJEK Z HMOT NA JEDLÉ KRAJKY
ROZMĚRY : 8 X 40 CM
VYROBENO Z KVALITNÍHO SILIKONU
Kód: 2101
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Kód: 1857
Unikátní potahovací hmota Easy Cover s pravým kakaem, vyvinuta pro snadné potahování dortů AF (bez AZO barviv).Hmota má úžasné vlastnost, je elastická, tvárná, krásně přilne a...
Kód: 2742
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...
Kód: 1511
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...
Kód: 1512
Pergamenový košíček hnědý s vnitřním zlatým provedením. Vhodný na pralinky a minidezérty.Odolný proti vlhkosti, dobře drží tvar.
rozměr průměr 30 mm, výška 18 mm
Kód: 6174
Nasekané arašídy na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: arašídy 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje...
Kód: 5510
PEVNÝ PLASTOVÝ STOJAN NA DORTY
SPODNÍ DEKORAČNÍ PODSTAVEC
STOJAN LZE KOMPLETNĚ ROZLOŽIT
KAŽDÉ PATRO - KRAJKOVÁ PODLOŽKA
PRŮMĚR PLAT : 45 A 40 CM
VYROBENO V ITÁLII
Kód: 1606
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 6754
Jemný snadno roztíratelný pistáciový krém (15%) pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu.Vhodný jako náplň do zákusků a dortů, ale i jako náplň do pralinek a na prokládání zmrzlin...
Kód: 7407
VYNIKAJÍCÍ PŘÍPRAVEK K ATRAKTIVNÍ ÚPRAVĚ CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ, IDEÁLNÍ NA ZDOBENÍ DORTŮ JAKO ČOKOLÁDOVÁ POSYPKA.
SLOŽENÍ : CUKR, PUFOVANÁ RÝŽE
IDEÁLNÍ PRO ALERGIKY - VZHLED...
Kód: 1783
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 3591
VELMI JEMNĚ MLETÉ KEŠU OŘÍŠKY. MOUKU LZE PŘIDÁVAT DO CUKRÁŘSKÝCH POCHOUTEK. VYSOKÉ PROCENTO TUKU (44% ) . VELMI JEMNÁ CHUŤ. VÝBORNÁ DO TĚST, KRÉMŮ A NÁPLNÍ.
VYROBENO V ITÁLII...
Kód: 9682
Agar je polysacharid složený převážně z cukerných jednotek D - galaktosy. Získává se extrakcí přirozených kmenů mořských řas čeledí Gracilaria converfoides (L.)...
Kód: 5300
LOUPANÉ PISTÁCIOVÉ OŘÍŠKY
NEJSOU SOLENÉ ANI PRAŽENÉ, TAKŽE JSOU VHODNÉ NA DOZDOBENÍ DORTŮ NEBO K DOCHUCENÍ KRÉMŮ A ŠLEHAČEK
BALENÍ : 500 G
Kód: 2459
Pečlivě vybrané kvalitní kakaové boby sekané a pražené.Křupavá konzistence příjemně překvapí i ty nejnáročnější. Hodí se jako posyp k dekoraci čokoládových tabulek a...
Kód: 7306
Nasekané mandle na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: mandle 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje...
Kód: 7904
Potravinářská barva ve spreji na bázi kakaového másla, vhodná na dekoraci semifred, zmrzlin a mousse. Vytváří sametový efekt na povrchu cukrářského výrobku.Před aplikací...
Kód: 4848
Stránka 13 z 15 -
258 položek celkem