Mo
Zlaté třpytky pro barvení především cukrových, marcipánových past, šlehaček, máslových krémů a do tukových hmot. Praktický aplikátor s pumpičkou rozprašuje zlaté třpytky ve...
Kód: 4246
Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota, jemné lahodné chuti.Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne a netrhá se, dlouho zůstává měkká, ale...
Kód: 612
SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM
VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ
JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN
DRŽÍ TVAR
CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE...
Kód: 2404
VÝBĚROVÁ ITALSKÁ ČOKOLÁDA S VÝRAZNOU CHUTÍ KINDER A VYSOKÝM PODÍLEM KAKAOVÉHO MÁSLA
VHODNÁ DO FONTÁN, ALE I NA VÝROBU PRALINEK
SLOŽENÍ : CUKR, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO,...
Kód: 3571
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Kód: 5508
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2936
HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...
Kód: 892
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný světlý nugát vyrobený z lískových oříšků T.G.T. Piemonte s přídavkem smetany dle originální italské receptury.Vhodný pro...
Kód: 2665
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný tmavý nugát vyrobený z lískových oříšků dle originální italské receptury.Vhodný pro cukrářskou a pralinkářskou výrobu...
Kód: 2666
Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.
Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...
Kód: 6985
Hotový jemný krém s rostlinnými tuky červené barvy, jemné jahodové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků a dezertů.Složení: cukr,...
Kód: 7406
VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ SVĚTLÝ NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY
PRVOTŘÍDNÍ KVALITA
SKLADOVÁNÍ PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ
VYROBENO V...
Kód: 9895
VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ TMAVÝ NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY
PRVOTŘÍDNÍ KVALITA
SKLADOVÁNÍ PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ...
Kód: 9694
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Kód: 7075
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Kód: 7074
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2943
SILIKONOVÁ FORMA URČENA NA TVORBU KRAJEK Z HMOT NA JEDLÉ KRAJKY
ROZMĚRY : 8 X 40 CM
VYROBENO Z KVALITNÍHO SILIKONU
Kód: 2103
SILIKONOVÁ FORMA URČENA NA TVORBU KRAJEK Z HMOT NA JEDLÉ KRAJKY
ROZMĚRY : 8 X 40 CM
VYROBENO Z KVALITNÍHO SILIKONU
Kód: 2160
Stránka 12 z 15 -
258 položek celkem