Mo
Hladký a jemný krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
Kód: 7967
White Cream je základní náplň vhodná k ochucení. Lze ji ochutit ochucovacími pastami, marcipánem, kokosem aj. Nejvíce používaná jako náplň do trvanlivých pralinek (12 měsíců),...
Kód: 1917
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
Kód: 1919
Metalická perleťová barva ve spreji
Skladuje se nasuchém místě mimo dosah tepelných zdrojů
Složení: ethyl alkohol, aroma, E172,E555, propelant
Chraňte před přímým...
Kód: 5305
Metalická perleťová barva ve spreji
Skladuje se nasuchém místě mimo dosah tepelných zdrojů
Složení: ethyl alkohol, aroma, E172,E555, propelant,E172
Chraňte před přímým...
Kód: 3943
Potravinářské leštidlo šelak, vytváří lesklou ochrannou vrstvu, používá se pro povrchy na bázi cukru zejména při výrobě cukrovýchkvětin a lístků nebo výrobků z čokolády. Nanáší...
Kód: 3691
Vinný kámen E336i neboli hydrogenvinan draselný je draselná sůl kyseliny vinné přítomná ve víně, jejímž vysrážením vzniká krystalický zákal ve formě jemného sedimentu. Je...
Kód: 3631
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...
Kód: 4173
Hotový jemný krém s rostlinnými tuky žluté barvy, jemné citronové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků, makronek, tartaletek a...
Kód: 406
Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
Kód: 7968
PROFESIONÁLNÍ HMOTA PRO MODELOVÁNÍ KVĚTIN A NÁROČNÝCH DEKORACÍ A JEMNÝCH OZDOB
PO VYTVAROVANÍ HMOTA RYCHLE ZTUHNE, NEVLHNE A DRŽÍ TVAR
SNADNO SE BARVÍ
HMOTU , KTEROU...
Kód: 3042
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 1858
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2938
Postup při zpracování: Perličky isomaltu rozopuštíme v hrnci dokud nezmizí všechny vzduchové bublinky, aniž bychom přidávali vodu nebo jiné ingredience. Nádobu s rozpuštěným...
Kód: 1608
Čokoláda pro fondue a pro čokoládovou fontánu. Vynikající bílá čokoláda Belcholate z Itálie, v balení po 500 g. Složení: cukr, kakaové máslo 32%, sušené plnotučné...
Kód: 4470
Kypřící prášek do pečiva pro nadýchané a kypré těsto. Používá se ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva, nebo k nastartování kynutí nízkotučných těst obsahujících cukr....
Kód: 2253
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2942
Novinka
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2940
Stránka 11 z 15 -
258 položek celkem