Mo
Popis: Směs speciálního kakaa odolného proti vlhkosti, díky procesu mikrozapouzdření s rostlinným tukem je vhodný pro poprašování dekorací a mražených a chlazených...
Kód: 2329
JEMNÝ , LEHKÝ MOUČKOVÝ CUKR S KUKUŘIČNÝM ŠKROBEM
VHODNÝ NA VÝROBU MODELOVACÁCH HMOT - NA HMOTU OD " JULIE "
SLOŽENÍ 97 % CUKR, 3 % KUKUŘIČNÝ ŠKROB
HMOTNOST 1 KG...
Kód: 3606
ČOKOLÁDOVÝ MIX FILIGRÁNEK O VELIKOSTI 4 CM
HMOTNOST : 50 G
CCA 60 KS
VYROBENO Z KVALITNÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
OBSAH KAKAOVÉ HMOTY MINIMÁLNĚ 58 %
SLOŽENÍ : KAKAOVÁ...
Kód: 1875
Pasta s chutí máty určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50 G...
Kód: 2756
Temperová barva vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k...
Kód: 5367
Temperová barva vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k...
Kód: 5369
Temperová barva vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k...
Kód: 5368
Temperová barva vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k...
Kód: 5365
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...
Kód: 6799
Hladký a jemný vaječno-líkerový krém, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň...
Kód: 7950
Známý také jako „želatina ve spreji“ používaný zejména na jedlý papír (zvýrazňuje barvy – efekt vyvolávaných fotografií) a ovoce, které chrání před oxidací (hnědnutím) a...
Kód: 4142
DRCENÉ KAKAOVÉ MÁSLO - PECIČKY
IDEÁLNÍ DO ČOKOLÁDY PŘI VÝROBĚ PRALINEK
LZE JEJ POUŽÍT K ŘEDĚNÍ BAREV NA ČOKOLÁDU
HMOTNOST : 100 G
VYROBENO V ITÁLII
Kód: 3790
Temperová barva AF (bez AZO barviv) vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou...
Kód: 5374
Hladký a jemný karamelkový krém Toffee, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň),...
Kód: 7961
Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga.Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů...
Kód: 6925
Ochucovací pasta z vlašských ořechů vyrobená z nejkvalitnějších přísad určená k výrobě a ochucování šlehačky, krémů, pralinek, dezertů, pěn (mouse) a semifred. Vhodná k...
Kód: 1325
OCHUCOVACÍ PASTA - ŽLUTÝ MELOUN JE VYROBENA Z NEJKVALITNĚJŠÍCH PŘÍSAD . JE URČENÁ K VÝROBĚ A OCHUCOVÁNÍ ŠLEHAČEK, TĚST A KRÉMŮ. VHODNÁ NA ZMARŽOVÁNÍ.
POLOTOVAR PRO...
Kód: 3658
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
Kód: 9690
Stránka 10 z 15 -
258 položek celkem