Ka
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný tuk (palmový), voda, stabilizátory E422, E415, E4j66, emulgátor: E742c, barviva E172, E120, přírodní aroma, konzervační látka E202....
Kód: 4771
ODENSE potahovací hmota červená 250g
Hmota vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Lehká vanilková příchuť.
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný ruk (palmový),...
Kód: 4728
Hmota vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Lehká vanilková příchuť.
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný ruk (palmový), voda, stabilizátory...
Kód: 5325
ODENSE potahovací hmota růžová 250g
Hmota vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Lehká vanilková příchuť.
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný ruk (palmový),...
Kód: 4727
Hmota vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Lehká vanilková příchuť.
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný ruk (palmový), voda, stabilizátory...
Kód: 5324
Hmota vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Lehká vanilková příchuť.
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný ruk (palmový), voda, stabilizátory...
Kód: 6327
Hmota vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Lehká vanilková příchuť.
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný ruk (palmový), voda, stabilizátory...
Kód: 3840
ODENSE potahovací hmota žlutá 250g
Hmota vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Lehká vanilková příchuť.
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný ruk (palmový),...
Kód: 4729
Rostlinná šlehačka vhodná i pro vegany a vegetariány. Zcela bez laktózy a mléčných výrobků.
Slazená směs ke šlehání s rostlinným tukem, slazená. Ošetřeno UHT. Tuk nejméně 25...
Kód: 809
ODENSE je dánský marcipán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje potahuje i modeluje. Standardně dodáván v poměru 1:4 (mandlová hmota : cukr).
Složení: cukr, mandle...
Kód: 5050
ODENSE je dánský marcipán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje potahuje i modeluje. Standardně dodáván v poměru 1:4 (mandlová hmota : cukr).
Složení: cukr, mandle...
Kód: 5046
ODENSE je dánský marcipán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje potahuje i modeluje. Standardně dodáván v poměru 1:4 (mandlová hmota : cukr).
Složení: cukr, mandle...
Kód: 5048
ODENSE je dánský marcipán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje potahuje i modeluje. Standardně dodáván v poměru 1:4 (mandlová hmota : cukr).
Složení: cukr, mandle...
Kód: 5047
Složení: Pistáciová jádra mletá 100%
Návod na použití: Ořechové kousky se skvěle hodí do sladkých i slaných jídel. Můžete je pohodlně přidávat do buchet, koláčů,...
Kód: 1748
Složení: cukr, lískové ořechy (33%), kakaové máslo, sušená syrovátka (mléko), kakaová hmota, kakao s nízkým obsahem tuku, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma...
Kód: 5053
Kombinace neslazeného živočišného a rostlinného krému. Díky 75% živočišné složky je krém velice chutný. Chuťový profil odpovídá klasické živočišné smetaně. Rostlinná složka...
Kód: 800
S cukrářskou směsí s příchutí sušenek Oreo vytvoříte snadno několik druhů dezertů . Těsto jde použít jako litá hmota - na bábovky, řezy ,muffiny, dortové korpusy nebo jako "...
Kód: 7307
Novinka
SMĚS NA MRKVOVÝ DORT - LITÝ DEZERT
NÁVOD : 500 G SMĚSI SMÍCHÁME SE 140 G VAJEC A 140 G OLEJE A 140 G VODY A MÍCHÁME ( NEŠLEHÁME ) CCA 3 MINUTY, TĚSTO VYLIJEME...
Kód: 5019
Stránka 1 z 2 -
35 položek celkem