Ir
SMĚS COOKIES 1 KG , PŘIDÁME 350 G MÁSLA A 60G VODY
BALENÍ OBAHUJE 1 KG SMĚSI A 100 G LENTILEK ( jde o speciální dražé, které je možné zapékat )
...
Kód: 5558
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU TRADIČNÍHO ČESKÉHO OŘECHOVNÍKU
VELKÝ PODÍL OŘECHŮ
SMĚS SE SMÍCHÁ POUZE S VODOU A OLEJEM - PO 5 MINUTÁCH DÁVKUJEME DO FOREM A PEČEME
DÁVKOVÁNÍ : 500 G...
Kód: 2673
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO CITRÓNECH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Kód: 2006
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
JEMNÁ CHUŤ SMETANOVÉHO JOGURTU, KTERÁ SE HODÍ KE VŠEM DRUHŮ KORPUSŮ A OVOCI
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ...
Kód: 6092
Pasta s chutí borůvek určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
...
Kód: 3837
Pasta s chutí levandule určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní....
Kód: 6670
UNIVERSÁLNÍ ZTUŽOVAČ JOGURTŮ, TVAROHU A ZAKYSANÉ SMETANY
ZA 5 MINUT SI DOMA VYROBÍTE ÚŽASNÉ LEHKÉ A LAHODNÉ KRÉMY !
POUŽÍVÁ SE ZA STUDENA
KRÉMY SE ROZTÍRAJÍ NA ROLÁDOVÉ...
Kód: 2772
KARINA KOKOS- je komplexní směs určená pro ochucení a ztužení cukrářskýcj krémů a náplní ze živočišné a rostlinné šlehačky, másla a margarinů.
Výsledné náplně mají dobrou...
Kód: 7584
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO MALINÁCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Kód: 3762
ZTUŽOVAČ S VANILKOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 250 ML...
Kód: 4663
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování.
Určeno pouze pro další zpracování.
Doporučené dávkování: Montana 1000 g + voda pitná 150 - 170 g + 100%...
Kód: 990
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO PISTÁCIÍCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Kód: 2187
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování.
Určeno pouze pro další zpracování.
Doporučené dávkování: Montana 1000 g + voda pitná 150 - 170 g + 100% tuk 50...
Kód: 4227
Postup:
šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).
máslový krém: Karinu rozmíchat s...
Kód: 6260
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO KARAMELU
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Kód: 3818
SPECIÁLNÍ SMĚS SUŠENÝCH BÍLKŮ S CUKREM KRUPICÍ A S KYSELINOU CITRÓNOVOU
POUŽITÍ : BÍLKOVÝ KRÉM, OVOCNÝ BÍLKOVÝ KRÉM, SNĚHOVÉ PEČIVO, LASKONKY
VÝHODY HMOTY : RYCHLÉ A DOKONALÉ...
Kód: 7355
PLASTOVÁ FORMA NA VÝROBU KÁVOVÉHO ZRNA
VELIKOST ZRNA : 3 X 4,2 CM
VELIKOST FORMY 33 X 17 CM
VE FORMĚ JE 22 KS ZRN
NENÍ TO PEČNÁ FORMA !
VÝROBCE: IREKS, ČR
Kód: 4776
LUBECKER MARCIPÁN obsahuje 52 % mandlí. Má výrazné mandlové aroma a bohatou chuť. Jeho konzistence je vhodná jako náplň do pralinek a jiného cukroví. Není problém z něj...
Kód: 7201
Stránka 3 z 4 -
57 položek celkem