Forma beránek - tradiční pečení beránka ve formě z moderního materiálu - to musíte vyzkoušet. Určitě budete spokojeni. Beránek se Vám krásně z formy vyklopí, nepřichytí se k...
SPECIÁLNÍ SMĚS SUŠENÝCH BÍLKŮ S CUKREM KRUPICÍ A S KYSELINOU CITRÓNOVOU
POUŽITÍ : BÍLKOVÝ KRÉM, OVOCNÝ BÍLKOVÝ KRÉM, SNĚHOVÉ PEČIVO, LASKONKY
VÝHODY HMOTY : RYCHLÉ A DOKONALÉ...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
PLASTOVÁ FORMA NA VÝROBU KÁVOVÉHO ZRNA
VELIKOST ZRNA : 3 X 4,2 CM
VELIKOST FORMY 33 X 17 CM
VE FORMĚ JE 22 KS ZRN
NENÍ TO PEČNÁ FORMA !
VÝROBCE: IREKS, ČR
LUBECKER MARCIPÁN obsahuje 52 % mandlí. Má výrazné mandlové aroma a bohatou chuť. Jeho konzistence je vhodná jako náplň do pralinek a jiného cukroví. Není problém z něj...
Praktický pomocník moderní kuchyně, který vám umožní bez jakéhokoliv problému odložit rozpálený pokrm nebo samotné kuchyňské náčiní. Na ocelovém materiálu na nožičkách chladnou...
SADA PAPÍROVÝCH OBALŮ NA MUFFINY A CUPCAKES VE TVARU TULIPÁNU
VYROBENO Z PEČNÉHO PAPÍRU
V SADĚ 300 KS
NA DRUHÉ FOTOGRAFII NAJDETE AKTUÁLNÍ BAREVNOU KOMBINACI,...
SADA PAPÍROVÝCH OBALŮ NA MUFFINY A CUPCAKES VE TVARU TULIPÁNU
VYROBENO Z PEČNÉHO PAPÍRU
V SADĚ 300 KS
NA DRUHÉ FOTOGRAFII NAJDETE AKTUÁLNÍ BAREVNOU KOMBINACI,...
Silikonová podložka disponuje 30 vyznačenými kolečky na makronky, do kterých jednoduše dáte těsto za pomoci zdobicího sáčku. Makronky získají dokonalý tvar. forma je vyrobena z...
Nasekané arašídy na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: arašídy 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje...
SMĚS NA MAKRONKY S VELKÝM PODÍLEM MANDLÍ
SLOŽENÍ : CUKR, MANDLE 21%, SUŠENÉ BÍLKY, PŠENIČNÝ ŠKROB, E475, E471, XANTANOVÁ GUMA , AROMA
NÁVOD POUŽITÍ : 1 KG SMĚSI...
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.
VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD...
VYNIKAJÍCÍ PŘÍPRAVEK K ATRAKTIVNÍ ÚPRAVĚ CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ, IDEÁLNÍ NA ZDOBENÍ DORTŮ JAKO ČOKOLÁDOVÁ POSYPKA.
SLOŽENÍ : CUKR, PUFOVANÁ RÝŽE
IDEÁLNÍ PRO ALERGIKY - VZHLED...
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských...
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a...