SLOŽENÍ : PODÍL MANDLÍ 33% , CUKR 52%, GLUKOZ. SIRUP 2%, VODA 5,5%, KANDOVANÉ TŘEŠNĚ 6% A PŘÍRODNÍ BARVIVO, SORBIT E420
VÝBORNÝ MARCIPÁN NA POTAHOVÁNÍ DORTŮ, ALE I MODELOVÁNÍ...
Hotový jemný krém s rostlinnými tuky žluté barvy, jemné citronové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků, makronek, tartaletek a...
SMĚS S CELÝMI JÁDRY PRAŽENÝCH LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ PRO VÝROBU TŘENÉHO TĚSTA
SVĚTLE HNĚDÁ KŘEHKÁ HMOTA S CHUTÍ MLÉČNÉ ČOKOLÁDY
VHODNÁ PRO VÝROBU KORPUSŮ , MUFFIN, NEBO JAKO ZÁKLAD...
Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
ROSTLINNÝ OLEJ VE SPREJI, IDEÁLNÍ NA VYSTŘÍKÁNÍ FOREM RŮZNÝCH TVARŮ. TĚSTO SE NEPŘICHYTÁVÁ.
VELIKOST : 600 ML
SLOŽENÍ . ROSTLINNÝ OLEJ, ROSTLINNÉ VOSKY ( E903 ) , EMULGÁTOR...
Jednoduchá a efektivní aplikace pro lesk a ochranu
Tento inovativní produkt zajišťuje rovnoměrné a profesionální pokrytí želatinou, které dodá vašim výtvorům oslnivý lesk a...
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO PISTÁCIÍCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
CUKRÁŘSKÁ SMĚS NA VÝROBU OBLÍBENÝCH MAKRONEK
POSTUP NA TĚSTO : 1000 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY ( NUTNÉ OPRAVDU DORŽET ) NA DRUHÝ STUPEŇ ROBOTU - NEMÍCHAT ŠLEHAČEM, ALE...
Tato sada dvou vysoce kvalitních stěrek na těsto obsahuje velkou stěrku (32 cm) a malou stěrku (21 cm). Jsou vyvedeny v oblíbeném designu levandule a disponují dřevěnou...
Tato sada dvou vysoce kvalitních stěrek na těsto obsahuje velkou stěrku (32 cm) a malou stěrku (21 cm). Jsou vyvedeny v oblíbeném designu levandule a disponují dřevěnou...
Vyrobte si krásné krajkové dekorace s touto bezlepkovou směsí od FunCakes! Bílá krajka má karamelovou příchuť a je ideální pro výrobu dekorací.
Použijte krajkové...
Hmotnost 900 g. Královská glazura (bílková poleva) - sypká směs. Slouží ke zdobení perníčků, lze ji použít se šablonami stencil i lze s ní vytvářet ozdoby pomocí trezírovacího...
Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
Ořechová náplň je suchá směs na přípravu ořechové náplně.
Směs a 200 ml studené vody rozmícháme a za občasného míchání necháme 5 minut odstát. Náplň můžeme použít pro...
Kypřící prášek do pečiva pro nadýchané a kypré těsto. Používá se ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva, nebo k nastartování kynutí nízkotučných těst obsahujících cukr....