Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i...
Nepřilnavá silikonová forma na nadýchanou bábovku netradičního tvaru růže, v hnědém provedení. Lze ji použít na sladké pečení i přípravu nádivek a aspiků.
Nepřilnavá...
ROSTLINNÁ ŽELATINA S JEMNOU CHUTÍ MERUŇKY
MÁ JEMNÝ ORANŽOVÝ ODSTÍN , KTERÝ DODÁVÁ OVOCI ŠŤAVNATÝ VZHLED
NA GLAZOVÁNÍ A ZALÉVÁNÍ CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKŮ ( POVRCHY DORTŮ,...
SMĚS PRO VÝROBU BEZLEPKOVÉHO PIŠKOTU
VHODNÝ NA DORTOVÉ KORPUSY, ROLÁDY, BUBLANINY , OVOCNÉ KOLÁČE, BÁBOVKY - JE UNIVERZÁLNÍ
VELMI LEHKÝ A JEMNÝ KORPUS
PŘÍJEMNÁ CHUŤ...
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
PECIČKY, KTERÉ SE NEROZPUSTÍ PŘI PEČENÍ
VÝBORNÉ DO MUFFIN,...
SYPKÁ SMĚS NA VÝROBU CITRÔNOVÉHO KRÉMU
HMOTNOST 500 g
NÁVOD NA POUŽITÍ : SMÍCHÁME 100 G SMĚSI S 200ML SMETANY A 100 ML VODY, NAPLNÍME DO TARTALETEK NEBO JINÝCH...
Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny a vytvoří lesklý povrch s minimem úsilí.
Nebo jej využijete na ovocných mísách, kde tenký...
UNIVERSÁLNÍ ZTUŽOVAČ JOGURTŮ, TVAROHU A ZAKYSANÉ SMETANY
ZA 5 MINUT SI DOMA VYROBÍTE ÚŽASNÉ LEHKÉ A LAHODNÉ KRÉMY !
POUŽÍVÁ SE ZA STUDENA
KRÉMY SE ROZTÍRAJÍ NA ROLÁDOVÉ...
Silikonová forma na pečené i nepečené velikonoční vajíčka.
Naplňte čokoládou, želatinou, cukrovou polevou, tvarohem, marshmallow a posypem.
Vhodné do mrazničky,...
S naší silikonovou formou si lehce upečete vlastního velikonočního zajíčka. Silikonová forma se skládá ze dvou polovin, které se před pečením sestaví. Tekuté těsto jednoduše...
SLOŽENÍ : PODÍL MANDLÍ 33% , CUKR 30%, GLUKOZ. SIRUP 2%, VODA 4%, PISTÁCIE A PŘÍRODNÍ BARVIVO, SORBIT E420
VÝBORNÝ MARCIPÁN NA POTAHOVÁNÍ DORTŮ, ALE I MODELOVÁNÍ NEBO JAKO...
SLOŽENÍ : PODÍL MANDLÍ 33% , CUKR 52%, GLUKOZ. SIRUP 2%, VODA 5,5%, KANDOVANÉ TŘEŠNĚ 6% A PŘÍRODNÍ BARVIVO, SORBIT E420
VÝBORNÝ MARCIPÁN NA POTAHOVÁNÍ DORTŮ, ALE I MODELOVÁNÍ...
Hotový jemný krém s rostlinnými tuky žluté barvy, jemné citronové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků, makronek, tartaletek a...
SMĚS S CELÝMI JÁDRY PRAŽENÝCH LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ PRO VÝROBU TŘENÉHO TĚSTA
SVĚTLE HNĚDÁ KŘEHKÁ HMOTA S CHUTÍ MLÉČNÉ ČOKOLÁDY
VHODNÁ PRO VÝROBU KORPUSŮ , MUFFIN, NEBO JAKO ZÁKLAD...