Udělejte si svou horkou čokoládu podle sebe s touto 3D formou na bonbóny na horkou čokoládu od společnosti Wilton.
Formu naplňte svou oblíbenou směsí horké čokolády,...
EXTRA TMAVÁ POLEVA , BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY, VYSOKÝ PODÍL KAKAA
VHODNÁ TÉŽ K VÝROBĚ ČOKOHMOTY - MODELOVACÍ ČOKOLÁDY , DO ŠLEHAČEK I NA VÝROBU ČOKO PRALINEK....
PROFESIONÁLNÍ SMĚS NA TRDELNÍK
ČESKÁ VÝROBA - STAROČESKÁ RECEPTURA
DO 500 G SMĚSI SE PŘIDÁ POUZE VLAŽNÁ VODA 250 ML A 50 ML OLEJE , TĚSTO SE PROMÍCHÁ A NECHÁ NA TEPLÉM MÍSTĚ...
Tato dortová podložka je vhodná nejen pro efektní prezentaci dortů, ale i pro lehčí manipulaci s nimi a ocení ji nejen milovníci pečení, ale i profesonální...
ODENSE je dánský marcipán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje potahuje i modeluje. Standardně dodáván v poměru 1:4 (mandlová hmota : cukr).
Složení: cukr, mandle...
ODENSE je dánský marcipán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje potahuje i modeluje. Standardně dodáván v poměru 1:4 (mandlová hmota : cukr).
Složení: cukr, mandle...
Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i...
Praktické celofánové sáčky s krásným designem a hladkým povrchem o střední velikosti Medium 15x24/6 cm.
Tyto sáčky se používají především k zabalení bonbonů, sušenek,...
Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky.
Použití:
Rozehřátou čokoládu natřeme na...