Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky.
Použití:
Rozehřátou čokoládu natřeme na...
KARAMEL - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA
VYNIKAJÍCÍ CHUŤ
KONZISTENCE JE PEVNĚJŠÍ NEŽ U NÁPLNĚ
VHODNÁ DO ŠLEHAČEK , TĚST , KRÉMŮ A ZMRZLIN
POUŽÍVÁ SE I JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK , ZÁKUSKŮ,...
VYKRAJOVÁTKO Z POCÍNOVANÉHO POTRAVINÁŘSKÉHO PLECHU
VYROBENO V ČR
ROZMĚRY : 5,5 CM AŽ 1,8 CM
ROZMĚRY UVEDENY V NEJŠIRŠÍCH MÍSTECH VYKRAJOVÁTKA
VÝŠKA VYKRAJOVÁTKA...
Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...
Cukrová pasta Mystic Turquoise má krásnou tyrkysovou barvu a lahodnou vanilkovou příchuť. Ideální na zakrytí dortu a vykrajování tvarů. Před použitím dobře prohněteme...
Cukrová pasta Teddy Bear Brown má krásnou světle hnědou barvu a lahodnou vanilkovou příchuť. Ideální na zakrytí dortu a vykrajování tvarů. Před použitím dobře...