SMĚS NA VÝROBU KOKOSEK
HMOTNOST : 500 G
DÁVKOVÁNÍ : 500 G SMĚS NA KOKOSKY , 150 G VODA ( TEPLOTA CCA 30 STUPŇŮ ) A 15 G JEDLÝ OLEJ VŠE SPOJÍME A ŠLEHÁME CCA 7 MINUT...
Krabička pro atraktivní prezentaci vašich cukroví, pralinek, cupcaků, donutů nebo kosmetických a keramických dárků.Dárková krabice je dodávána plochá a předem složená, aby se...
Krabička pro atraktivní prezentaci vašich cukroví, pralinek, cupcaků, donutů nebo kosmetických a keramických dárků.Dárková krabice je dodávána plochá a předem složená, aby se...
Udělejte si svou horkou čokoládu podle sebe s touto 3D formou na bonbóny na horkou čokoládu od společnosti Wilton.
Formu naplňte svou oblíbenou směsí horké čokolády,...
Udělejte si svou horkou čokoládu podle sebe s touto 3D formou na bonbóny na horkou čokoládu od společnosti Wilton.
Formu naplňte svou oblíbenou směsí horké čokolády,...
EXTRA TMAVÁ POLEVA , BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY, VYSOKÝ PODÍL KAKAA
VHODNÁ TÉŽ K VÝROBĚ ČOKOHMOTY - MODELOVACÍ ČOKOLÁDY , DO ŠLEHAČEK I NA VÝROBU ČOKO PRALINEK....
Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
Tato dortová podložka je vhodná nejen pro efektní prezentaci dortů, ale i pro lehčí manipulaci s nimi a ocení ji nejen milovníci pečení, ale i profesonální...
Tato dortová podložka je vhodná nejen pro efektní prezentaci dortů, ale i pro lehčí manipulaci s nimi a ocení ji nejen milovníci pečení, ale i profesonální...
Tato dortová podložka je vhodná nejen pro efektní prezentaci dortů, ale i pro lehčí manipulaci s nimi a ocení ji nejen milovníci pečení, ale i profesonální...
Tato dortová podložka je vhodná nejen pro efektní prezentaci dortů, ale i pro lehčí manipulaci s nimi a ocení ji nejen milovníci pečení, ale i profesonální...
Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i...
Barva použitelná ve výrobcích obsahujících tuky (těsta, čokoláda, smetana, náplně do makronek, marcipánová těsta, krémy). Vhodná též na výrobky určené k pečení (dortové korpusy...