SMĚS PIZZA A LANGOŠE 1 Kg
Kód: 4260Detailní popis produktu
NÁVOD NA PŘÍPRAVU LANGOŠŮ : 1 KG SMĚSI , 700 ML VLAŽNÉ VODY NEBO MLÉKA ZAMÍCHÁME ELEKTRICKÝM HNĚTAČEM VE VLÁČNÉ TĚSTO, KTERÉ NECHÁME NA TEPLÉM MÍSTĚ KYNOUT CCA40 MINUT. NA STOLE VYSYPANÉM MOUKOU TĚSTO PROHNĚTEME A VYVÁLÍME PLÁT O ŠÍŘCE 1,5 CM. VYKROJÍME KOLEČKA , KTERÁ JEŠTĚ NECHÁME KYNOUT 10 MINUT - VYKYNUTÁ KOLEČKA ROZTÁHNEME PRSTY DO TENKÝCH PLACEK, KTERÉ SMAŽÍME DOZLATOVA PO OBOU STRANÁCH- LANGOŠE POTÍRÁME ROZETŘENÝM ČESNEKEM, KEČUPEM NEBO NA SKLADKO MARMELÁDOU APOD.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU PIZZY : 1 KG SMĚSI, 700 ML VLAŽNÉ VODY A 100 ML OLEJE ZAMÍCHÁME ELEKTRICKÝM HNĚTAČEM VE VLÁČNÉ TĚSTO, KTERÉ NECHÁME NA TEPLÉM MÍSTĚ KYNOUT CCA 40 MINUT. NA STOLE VYSYPANÉM MOUKOU ĚSTO ZNOVU PROHNĚTEME, VYVÁLÍME PLÁT A VLOŽÍME NA OLEJEM VYMAZANÝ PLECH. TĚSTO POTŘEME KEČUPEM NEBO BOLOŇSKOU OMÁČKOU ( JE V NABÍDCE ) A DLE CHUTI OBLOŽÍME SALÁMEM, ŠUNKOU, ŽAMPIONY, KUKUŘICÍ, ANANASEM, ŠPENÁTEM, VEJCI, OLIVAMI, KOUSKY RAJČAT A POSYPEME SÝTREM. NAKONEC MŮŽEME PŘIDAT KOŘENÍ NA PIZZU NEBO OREGÁNEM, BAZALKOU NEBO MAJORÁNKOU. PEČEME V PŘEDEHŘÁTÉ TROUBĚ PŘI 150 °C ASI 20 MINUT.
VYROBENO V ČR
HMOTNOST : 1 KG