Elastická tuková poleva - NELÁME SE, výborná přilnavost k výrobkům, vhodná k zamražení, univerzální použití. Vhodná také na fritované produkty. Použití: Zahřát na teplotu cca....
Elastická tuková poleva - NELÁME SE, výborná přilnavost k výrobkům, vhodná k zamražení, univerzální použití. Vhodná také na fritované produkty. Použití: Zahřát na teplotu cca....
Elastická tuková poleva s příchutí a sytou barvou borůvek. Oblíbená řada polev Souplesse pro univerzální použití v pekařském, cukrářském i gastro odvětví. Na cukroví, dorty,...
White Cream je základní náplň vhodná k ochucení. Lze ji ochutit ochucovacími pastami, marcipánem, kokosem aj. Nejvíce používaná jako náplň do trvanlivých pralinek (12 měsíců),...
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
PECIČKY, KTERÉ SE NEROZPUSTÍ PŘI PEČENÍ
VÝBORNÉ DO MUFFIN,...
Čokoláda pro fondue a pro čokoládovou fontánu. Vynikající bílá čokoláda Belcholate z Itálie, v balení po 500 g. Složení: cukr, kakaové máslo 32%, sušené plnotučné...
PRO DOKONALÝ ZÁŽITEK A BEZPROBLÉMOVÝ PROVOZ ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY DOPORUČUJEME POUŽITÍ SPECIÁLNÍ ČOKOLÁDY DO FONTÁNY A PRO FONDUE.
TATO ČOKOLÁDA MÁ JINÉ VLASTNOSTI, NEŽ KLASICKÉ...
KVALITNÍ SUPER LESKLÁ POLEVA , KTEROU ELEGANTNĚ POKRYJETE ZAMRAZENÉ ŠLEHAČKOVÉ ŠARLOTY, SEMIFREDA A MOUSSE.
POLEVA SE APLIKUJE ROVNOU NA VÝROBKY. DÍKY NOVÉ RECEPTUŘE JI...
Detailní popis produktu
100% rostlinné
Skvělé na výrobu čokolád a pralinek. Ale může také ředit roztavené FunCakes Deco Melts a Wilton Candy Melts.
Obsah: 200...
HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný světlý nugát vyrobený z lískových oříšků T.G.T. Piemonte s přídavkem smetany dle originální italské receptury.Vhodný pro...
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný tmavý nugát vyrobený z lískových oříšků dle originální italské receptury.Vhodný pro cukrářskou a pralinkářskou výrobu...
Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.
Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...