85 položek celkem
chocolate
219 Kč

PECIČKY Hořká čokoláda vhodná pro modelování, potahování, do fontán a výrobu pralinek.Obsah kakaa 60%, obsah kakaového másla 35%.Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo,...

Kód: 1560
Unknown 4
235 Kč

Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...

Kód: 3919
file 20 60
245 Kč

Čokoláda pro fondue a pro čokoládovou fontánu. Vynikající bílá čokoláda Belcholate z Itálie, v balení po 500 g. Složení: cukr, kakaové máslo 32%, sušené plnotučné...

Kód: 4470
500 g KINDER EXTRA MLÉČNÁ ČOKOLÁDA DO FONTÁNY
275 Kč

VÝBĚROVÁ ITALSKÁ ČOKOLÁDA S VÝRAZNOU CHUTÍ KINDER A VYSOKÝM PODÍLEM KAKAOVÉHO MÁSLA VHODNÁ DO FONTÁN, ALE I NA VÝROBU PRALINEK   SLOŽENÍ : CUKR, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO,...

Kód: 3571
Unknown 5
289 Kč

Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...

Kód: 3916
Snímek obrazovky 2020 11 11 v 22.46.08
299 Kč

HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...

Kód: 892
Unknown 12
299 Kč

PRO DOKONALÝ ZÁŽITEK A BEZPROBLÉMOVÝ PROVOZ ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY DOPORUČUJEME POUŽITÍ SPECIÁLNÍ ČOKOLÁDY DO FONTÁNY A PRO FONDUE. TATO ČOKOLÁDA MÁ JINÉ VLASTNOSTI, NEŽ KLASICKÉ...

Kód: 1939
Unknown 8
299 Kč

Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný světlý nugát vyrobený z lískových oříšků T.G.T. Piemonte s přídavkem smetany dle originální italské receptury.Vhodný pro...

Kód: 2665
17ec7c47bf5b5d5eefb310ff2d6e714d mmf250x250
299 Kč

Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný tmavý nugát vyrobený z lískových oříšků dle originální italské receptury.Vhodný pro cukrářskou a pralinkářskou výrobu...

Kód: 2666
119693 zchlazovaci sprej na cokoladu cukr 400 ml sprej
299 Kč

Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.   Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...

Kód: 6985
PistachioEntremet3WM Pastry
299 Kč

KVALITNÍ SUPER LESKLÁ POLEVA , KTEROU ELEGANTNĚ POKRYJETE ZAMRAZENÉ ŠLEHAČKOVÉ ŠARLOTY, SEMIFREDA A MOUSSE.  POLEVA SE APLIKUJE ROVNOU NA VÝROBKY. DÍKY NOVÉ RECEPTUŘE JI...

Kód: 3962
unnamed
299 Kč

Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...

Kód: 7075
DUL456 1
299 Kč

Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...

Kód: 7074
images 2
335 Kč

Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...

Kód: 3910
Snímek obrazovky 2022 02 15 v 13.13.23
345 Kč

Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...

Kód: 1511
Snímek obrazovky 2022 02 15 v 13.16.05
345 Kč

Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...

Kód: 1512
images 1
359 Kč

Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...

Kód: 3913
vyr 3354 ALW3 callebaut velvet
430 Kč

BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.  VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD...

Kód: 1000
Nahoru
Další produkty