Výběrová čokoláda made in Italy. Rubínová čokoláda je druh čokolády, který poprvé vyrobila švýcarsko-belgická firma Barry Callebaut v roce 2017. Někdy bývá uváděna jako „čtvrtý...
Popis
Tartelette vyrobená dle tradiční francouzské receptury.
Připravena k plnění.
Výhody
Stabilní produkt po celý rok
Skvěle drží náplně a krémy
Díky kombinaci s...
Popis
Směs pro snadnou přípravu oblíbeného, vláčného a nadýchaného Red Velvet korpusu, cupcakes, muffins.
Bez lepku / bez palmového oleje / bez AZO.
Postup
1000g směsi +...
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.
VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ
URČENÁ PRO...
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.
VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD...
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování.
Určeno pouze pro další zpracování.
Doporučené dávkování: Montana 1000 g + voda pitná 150 - 170 g + 100%...
Bílá hmota obsahující cukr a mandle
Vhodná na výrobu cukrářských výrobků, na modelování, potahování
Hmotnost: 1kg netto
Jasně bílá cukrářská hmota k okamžitému použití, která...
Frutafill Malina obsahuje 70% kousků malin. Její svěží, sladko-kyselá chuť skvěle dotvoří vaše cukrářské výtvory. Je jako stvořená pro nadcházející letní sezonu. ...
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
PECIČKY, KTERÉ SE NEROZPUSTÍ PŘI PEČENÍ
VÝBORNÉ DO MUFFIN,...
JEMNÝ MARCIPÁN S VYSOKÝM PODÍLEM MANDLÍ - MINIMÁLNĚ 22%
VHODNÝ NA MODELOVÁNÍ A POTAHOVÁNÍ
VÝBORNĚ SE BARVÍ
VHODNÝ TÉŽ JAKO NÁPLNĚ DO PRALINEK, KÁVOVÝCH ZRN...
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.
VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD...