SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO MALINÁCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
Třípatrový stojan na Muffiny a mini dezerty na 13 ks ze série "Vařte s Majklem"
Praktický kovový stojen ideální pro servírování muffinků, minidortíků nebo jiných drobných...
SILIKONOVÁ FORMA na výrobu pralinek-3 DRUHY
Chtěli byste si sami vyrábět pralinky?S touto silikonovou formou je to snadné!!!!!!!! Díky flexibilní struktuře,nelepivým...
CUKRÁŘSKÁ SMĚS NA VÝROBU OBLÍBENÝCH MAKRONEK
POSTUP NA TĚSTO : 1000 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY ( NUTNÉ OPRAVDU DORŽET ) NA DRUHÝ STUPEŇ ROBOTU - NEMÍCHAT ŠLEHAČEM, ALE...
Tato silikonová pečící forma Vám snadno usnadní upéct 18 ks mini babovek.
Silikonová forma na pečení je ideální pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.
29x17,5cm ; max.230°,...
Bílá hmota obsahující cukr a mandle
Vhodná na výrobu cukrářských výrobků, na modelování, potahování
Hmotnost: 1kg netto
Jasně bílá cukrářská hmota k okamžitému použití, která...
Čokoláda pro fondue a pro čokoládovou fontánu. Vynikající bílá čokoláda Belcholate z Itálie, v balení po 500 g. Složení: cukr, kakaové máslo 32%, sušené plnotučné...
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ JAHODA
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Hotová směs na výrobu „bílkového“ krému, sněhových pusinek Meringue a Pavlova dezertu.Výrobek neobsahuje bílky, rychle se vyšlehá, garantuje perfektní výsledek a zkracuje čas...
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....