PEČEME NA VALENTÝNA, Strana 16

Nejprodávanější

343 položek celkem
DORTOVÁ FORMA SRDCE STŘEDNÍ 25 cm
195 Kč

DORTOVÁ FORMA SE DNEM VYROBENA Z POCÍNOVANÉHO POTRAVINÁŘSKÉHO PLECHU ČESKÝ VÝROBEK  VÝŠKA 8 CM 503

Kód: 2411
Snímek obrazovky 2020 11 17 v 20.39.02
195 Kč

Elastická tuková poleva - NELÁME SE, výborná přilnavost k výrobkům, vhodná k zamražení, univerzální použití. Vhodná také na fritované produkty. Použití: Zahřát na teplotu cca....

Kód: 1944
3333618872 9eaebf913b b
199 Kč

SLOŽENÍ : PODÍL MANDLÍ 33% , CUKR 52%, GLUKOZ. SIRUP 2%, VODA 5,5%, KANDOVANÉ TŘEŠNĚ 6% A PŘÍRODNÍ BARVIVO, SORBIT E420 VÝBORNÝ MARCIPÁN NA POTAHOVÁNÍ DORTŮ, ALE I MODELOVÁNÍ...

Kód: 1237
Snímek obrazovky 2021 07 20 v 10.52.12
199 Kč

KARINA KOKOS- je komplexní směs určená pro ochucení a ztužení cukrářskýcj krémů a náplní ze živočišné a rostlinné šlehačky, másla a margarinů. Výsledné náplně mají dobrou...

Kód: 7584
images 1
199 Kč

SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO MALINÁCH TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ  ...

Kód: 3762
61rTVnBbAIL. AC SL1500
199 Kč

košíčky z pečného papíru celohnědí rozměry : 24 x 18 mm balení  1000 ks vhodné na pralinky

Kód: 7319
Blue Summer Beach Photo Collage
199 Kč

Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...

Kód: 7968
STOJAN NA  MUFFINY A CUPCAKES  13 KS
199 Kč

Třípatrový stojan na Muffiny a mini dezerty na 13 ks ze série "Vařte s Majklem" Praktický kovový stojen ideální pro servírování muffinků, minidortíků nebo jiných drobných...

Kód: 3305
SILIKONOVÁ FORMA NA PRALINKY
215 Kč

SILIKONOVÁ FORMA na výrobu pralinek-3 DRUHY Chtěli byste si sami vyrábět pralinky?S touto silikonovou formou je to snadné!!!!!!!! Díky flexibilní struktuře,nelepivým...

Kód: 6892
Unknown 6
225 Kč

CUKRÁŘSKÁ SMĚS NA VÝROBU OBLÍBENÝCH MAKRONEK POSTUP NA TĚSTO : 1000 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY ( NUTNÉ OPRAVDU DORŽET ) NA DRUHÝ STUPEŇ  ROBOTU - NEMÍCHAT ŠLEHAČEM, ALE...

Kód: 2925
SILIKONOVÁ FORMA MINI BÁBOVIČKY
229 Kč

Tato silikonová pečící forma Vám snadno usnadní upéct 18 ks mini babovek. Silikonová forma na pečení je ideální pro přípravu sladkých i slaných pokrmů. 29x17,5cm ; max.230°,...

Kód: 6087
1 Kg PASTA DAMA STELLA
235 Kč

Bílá hmota obsahující cukr a mandle Vhodná na výrobu cukrářských výrobků, na modelování, potahování Hmotnost: 1kg netto Jasně bílá cukrářská hmota k okamžitému použití, která...

Kód: 1185
pasta dama top irca
245 Kč

Bílá cukrářská hmota na potahování, ale i na modelování cukrářských výrobků Hmotnost: 1kg netto Složení: cukr, glukozový sirup, rostlinný tuk (palmový, kokosový), voda,...

Kód: 2988
file 20 60
245 Kč

Čokoláda pro fondue a pro čokoládovou fontánu. Vynikající bílá čokoláda Belcholate z Itálie, v balení po 500 g. Složení: cukr, kakaové máslo 32%, sušené plnotučné...

Kód: 4470
Unknown 1
255 Kč

Plechová špička na okruží. Průměr trysky: 31 mm. Velikost špičky: průměr 55 mm x výška 56 mm  

Kód: 6758
Unknown 2
255 Kč

Plechová špička na okruží. Průměr trysky: 31 mm. Velikost špičky: průměr 55 mm x výška 60 mm  

Kód: 6760
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY JAHODA 500 g
259 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ JAHODA   HMOTNOST : 500 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

Kód: 1523
Unknown 2
265 Kč

Postup: šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).  máslový krém: Karinu rozmíchat s...

Kód: 6260
Nahoru
Další produkty