Prémiová náplň s vysokým obsahem kusového ovoce (70%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Nápln Fruitful...
Cukrářská hmota k okamžitému použití, vhodná na potahování i modelování
Pasta Dama Chocolate je nové provedení čokoládové hmoty - základem je vysokokvalitní kakaové máslo,...
Nasekané mandle na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: mandle 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje...
Pasta s chutí irské kávy určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50 G...
Pasta s chutí Baileys určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50 G BÁZE...
Pasta s chutí pomeranče určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
40 G...
Potravinářská barva ve spreji na bázi kakaového másla, vhodná na dekoraci semifred, zmrzlin a mousse. Vytváří sametový efekt na povrchu cukrářského výrobku.Před aplikací...
Stojan z velmi kvalitního plastu má výšku 24 centimetrů. Průměr spodní části je 30, prostřední 22,5 a a horní 15 centimetrů, na vrcholku má praktický úchyt pro snadné přenášení....
Pasta s chutí jahod určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50...
PEVNÝ PLASTOVÝ STOJAN NA DORTY
SPODNÍ DEKORAČNÍ PODSTAVEC
STOJAN LZE KOMPLETNĚ ROZLOŽIT
KAŽDÉ PATRO - KRAJKOVÁ PODLOŽKA
PRŮMĚR PLAT : 30,35,40,45 CM
VYROBENO V ITÁLII
PEVNÝ PLASTOVÝ STOJAN NA DORTY
SPODNÍ DEKORAČNÍ PODSTAVEC
STOJAN LZE KOMPLETNĚ ROZLOŽIT
KAŽDÉ PATRO - KRAJKOVÁ PODLOŽKA
PRŮMĚR PLAT : 25,30,35,40, CM
VYROBENO V ITÁLII
Kompletní sada 66 kusů včetně 26 velkých písmen, 26 malých písmen, číslic 0-9 a symbolů &,!,? a #
Ideální pro vytvoření skvělé zprávy na dortu, koláčcích nebo...
TATO SMĚS NA VÝROBU " RED VELVET " JE VELICE JENODUCHÁ NA PŘÍPRAVU
MŮŽEME Z NÍ PŘIPRAVIT ROLÁDOVÉ PLÁTY, DORTOVÉ KORPUSY, ALE I MUFFINY
KORPUSY JSOU VELMI JEMNÉ A...
Výběrová čokoláda made in Italy. Rubínová čokoláda je druh čokolády, který poprvé vyrobila švýcarsko-belgická firma Barry Callebaut v roce 2017. Někdy bývá uváděna jako „čtvrtý...