Zlaté třpytky pro barvení především cukrových, marcipánových past, šlehaček, máslových krémů a do tukových hmot. Praktický aplikátor s pumpičkou rozprašuje zlaté třpytky ve...
SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM
VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ
JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN
DRŽÍ TVAR
CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE...
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU BÍLKOVÉHO KRÉMU A SNĚHOVÉHO PEČIVA.
SPECIÁLNÍ SMĚS NA VÝROBU LASKONEK NEBO SNĚHOVÝCH PUSINEK
VÝBORNÁ CHUŤ A PEVNÁ TEXTURA
VÝROBKY JSOU KRÁSNĚ JEMNÉ A...
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ JAHODA
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
Sugarflair Tylo Extra White vám poskytne ještě výraznější zesvětlovací efekt. Tento prášek může být také použit pro zesvětlení fondánu, který získal nádech šedivé barvy. Tylo...
Barva: bronzová
Neobsahuje oxid titaničitý.
Na 1 kg dortu a ozdoby byste neměli použít více než 2 g barvy.
Tento sprej působí na vzduch a neobsahuje alkohol.
Obal tohoto...
Dodejte svým výtvorům krásný vzhled s tímto jedlým práškem od Sugarflair v praktickém spreji. Sprej se snadno používá a je ideální na dekorace, cupcaky, dorty a další.
Jak...
Bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek. Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží...
PÁSKA Z PRŮHLEDNÉHO PLASTU S POTISKEM
SLOUŽÍ K OCHRANĚ OBVODOVÉ ČÁSTI DORTU NEBO ZÁKUSKŮ
OMEZUJE OSYCHÁNÍ ZÁKUSKŮ
VHODNÉ PRO ŠLEHAČKOVÉ DORTY A SEMIFREDA A DORTY
NÁVIN 100 m...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
potravinářský sprej k ochraně a dodání lesku vašim výrobkům z čokolády, marcipánu, atd... skladujte na chladném místě, chraňte před přímým slunečním svitem objem: 100ml netto...
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO KARAMELU
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Návod k použití: Vhodné ke zdobení čokolády, krémů, fondánu, gum pasty, modelovací pasty a marcipánu. Před použitím dobře protřepejte. Nastříkejte na povrch ze...
Držák na korpus posuvný na různé průměry korpusů Vám usnadní práci s prořezáváním korpusů - udrží nůž či prožezávací strunu stále ve stejné výšce. Materiál: nerez. Rozměry: pr....
Drť využijete například při přípravě nepečených dortů nebo k posypání různých dezertů.
Bez barviv.
Bez aromat.
Vhodné pro vegetariány a vegany.
SLOŽENÍ...