Zlaté třpytky pro barvení především cukrových, marcipánových past, šlehaček, máslových krémů a do tukových hmot. Praktický aplikátor s pumpičkou rozprašuje zlaté třpytky ve...
SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM
VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ
JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN
DRŽÍ TVAR
CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE...
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU BÍLKOVÉHO KRÉMU A SNĚHOVÉHO PEČIVA.
SPECIÁLNÍ SMĚS NA VÝROBU LASKONEK NEBO SNĚHOVÝCH PUSINEK
VÝBORNÁ CHUŤ A PEVNÁ TEXTURA
VÝROBKY JSOU KRÁSNĚ JEMNÉ A...
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ JAHODA
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
Sugarflair Tylo Extra White vám poskytne ještě výraznější zesvětlovací efekt. Tento prášek může být také použit pro zesvětlení fondánu, který získal nádech šedivé barvy. Tylo...
Dodejte svým výtvorům krásný vzhled s tímto jedlým práškem od Sugarflair v praktickém spreji. Sprej se snadno používá a je ideální na dekorace, cupcaky, dorty a další.
Jak...
Modelovací hmota idealní na výrobu květin na drátcích.
Speciální hmota, která je určena zejména k modelaci kytiček, výrobě složitých ozdob tvořených pomocí patchworkových...
Bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek. Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží...
PÁSKA Z PRŮHLEDNÉHO PLASTU S POTISKEM
SLOUŽÍ K OCHRANĚ OBVODOVÉ ČÁSTI DORTU NEBO ZÁKUSKŮ
OMEZUJE OSYCHÁNÍ ZÁKUSKŮ
VHODNÉ PRO ŠLEHAČKOVÉ DORTY A SEMIFREDA A DORTY
NÁVIN 100 m...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Hotová směs na výrobu „bílkového“ krému, sněhových pusinek Meringue a Pavlova dezertu.Výrobek neobsahuje bílky, rychle se vyšlehá, garantuje perfektní výsledek a zkracuje čas...
Hotová směs na výrobu „bílkového“ krému, sněhových pusinek Meringue a Pavlova dezertu.Výrobek neobsahuje bílky, rychle se vyšlehá, garantuje perfektní výsledek a zkracuje čas...
Návod k použití: Vhodné ke zdobení čokolády, krémů, fondánu, gum pasty, modelovací pasty a marcipánu. Před použitím dobře protřepejte. Nastříkejte na povrch ze...
Držák na korpus posuvný na různé průměry korpusů Vám usnadní práci s prořezáváním korpusů - udrží nůž či prožezávací strunu stále ve stejné výšce. Materiál: nerez. Rozměry: pr....
Drť využijete například při přípravě nepečených dortů nebo k posypání různých dezertů.
Bez barviv.
Bez aromat.
Vhodné pro vegetariány a vegany.
SLOŽENÍ...