JEMNÁ PASTA S KŘUPAVÝM MÁSLOVÝM DELICRIPS
CUKRÁŘSKÝ VÝROBEK URČENÝ IHNED K POUŽITÍ
VÝBORNÝ PRO PŘÍPRAVU CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ
IDEÁLNÍ JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK
HMOTNOST : 500 G
Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty....
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO CITRÓNECH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
JEMNÁ CHUŤ SMETANOVÉHO JOGURTU, KTERÁ SE HODÍ KE VŠEM DRUHŮ KORPUSŮ A OVOCI
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ...
Pasta s chutí levandule určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní....
Elastická tuková poleva s příchutí a sytou barvou borůvek. Oblíbená řada polev Souplesse pro univerzální použití v pekařském, cukrářském i gastro odvětví. Na cukroví, dorty,...
Hladký a jemný krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
White Cream je základní náplň vhodná k ochucení. Lze ji ochutit ochucovacími pastami, marcipánem, kokosem aj. Nejvíce používaná jako náplň do trvanlivých pralinek (12 měsíců),...
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
Tyto nerezové špachtle s rovnou čepelí a s plastovou rukojetí jsou vhodné pro rozstírání krému, tekuté čokolády, krémů. Špachtle jsou vyrobeny z kvalitní oceli. Mohou se umývat...
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
PECIČKY, KTERÉ SE NEROZPUSTÍ PŘI PEČENÍ
VÝBORNÉ DO MUFFIN,...
ROSTLINNÁ ŽELATINA S JEMNOU CHUTÍ MERUŇKY
MÁ JEMNÝ ORANŽOVÝ ODSTÍN , KTERÝ DODÁVÁ OVOCI ŠŤAVNATÝ VZHLED
NA GLAZOVÁNÍ A ZALÉVÁNÍ CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKŮ ( POVRCHY DORTŮ,...
SYPKÁ SMĚS NA VÝROBU CITRÔNOVÉHO KRÉMU
HMOTNOST 500 g
NÁVOD NA POUŽITÍ : SMÍCHÁME 100 G SMĚSI S 200ML SMETANY A 100 ML VODY, NAPLNÍME DO TARTALETEK NEBO JINÝCH...
Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny a vytvoří lesklý povrch s minimem úsilí.
Nebo jej využijete na ovocných mísách, kde tenký...
24 karátový zlatý lístek GOLD LEAF je 100% jedlá cukrářská ozdoba
Vytvoříte tak např. luxusní svatební dort nebo dezerty s kovovým detailem.
Zlato je molekulárně...