Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
SILIKONOVÁ FORMA na výrobu domácí tabulky čokolády
Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijete formu anechte ztuhnout.Do čokolády můžete také přidat různé...
Smetana 35% UHT , balena moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, bez konzervačních přípravků. Vysoce kvalitní šlehačka velmi vhodná pro cukrářskou výrobu,...
POVIDLA - TRADIČNÍ ŠVESTKOVÁ NÁPLŇ VHODNÁ K PŘÍMÉ KONZUMACI, TAK I NA PEČENÍ .
VYROBENÉ NA MORAVĚ
BEZ UMĚLÝCH BARVIV, SLADIDEL A ALERGENŮ
EXTRA PODÍL KUSOVÉHO...
ČOKOLÁDOVÝ MIX FILIGRÁNEK O VELIKOSTI 33 MM - CELKEM 3 DRUHY
HMOTNOST : 50 G
CCA 40 KS
VYROBENO Z KVALITNÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
OBSAH KAKAOVÉ HMOTY MINIMÁLNĚ 58 %...
Hotový UHT základ pro dezert s příchutí čokolády. Tradiční recept, snadný a rychlý na přípravu.
Výrobek má výbornou chuť, za okamžik máte připravený...
Hotový základ pro přípravu tiramisu s výraznou chutí mascarpone a příjemně žlutou barvou, přesně jako podle tradičního italského receptu.
Rychlá a snadná...
TATO SMĚS JDE POUŽÍT DVĚMI ZBŮSOBY :
1 . JAKO KOKOSOVÁ NÁPLŇ - VHODNÁ DO KOLÁČŮ, BUCHET, ŘEZŮ A ROLÁD . ( PŘÍKLAD UŽITÍ : SMĚS DÁME DO TRESÍROVACÍHO SÁČKU A VSTŘIKUJEME...
Luxusní směs na přípravu litých a třených těst
Rychlá příprava , smícháte směs s vejci, olejem a vodou
Ideální na výrobu moučníků, bábovek, beránků, muffin a hlavně dortových...
Tato květinová pasta se skládá z hedvábně hladké a bezchybné textury a má příjemné jahodové aroma.
Detailní popis produktu
Obsah: 250 g.
Složení: škrob...
Chcete nakrájet dort a mít každý kousek stejně velký? Pokud ano, tak naznačovač je pro vás to pravé.
S praktickým rozdělovačem dortů docílíte stejných porcí.
Má dvě...
Chcete nakrájet dort a mít každý kousek stejně velký? Pokud ano, tak naznačovač je pro vás to pravé.
S praktickým rozdělovačem dortů docílíte stejných porcí.
Má dvě...
Pasta s chutí mandle určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50 G BÁZE NA...
Silikonová forma Vám vytvoří dobroty z čokolády ve tvaru srdíček. Materiál: silikon. 15 forem. Snáší vysoké teploty (od -40 °C do +220 °C), nepřejímá chutě ani vůně z použitých...
Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga.Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů...
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA TMAVÝ BROWNIES
VELICE UNIVERZÁLNÍ MOŽNOSTI PŘI PEČENÍ - TĚSTO JE VHODNÉ NA VÝROBU DORTOVÉHO KORPUSU, BÁBOVEK, BROWNIES, MUFFIN
KORPUS JE VELMI VLÁČNÝ A...
DŽEMY VYROBENÉ NA MORAVĚ
BEZ UMĚLÝCH BARVIV, SLADIDEL A ALERGENŮ
EXTRA PODÍL KUSOVÉHO OVOCE - MINIMÁLNĚ 45 %
TERMOSTABILNÍ, NEVYTÉKÁ PŘI PEČENÍ, LZE ZAMRAZOVAT...