DŽEMY VYROBENÉ NA MORAVĚ
BEZ UMĚLÝCH BARVIV, SLADIDEL A ALERGENŮ
EXTRA PODÍL KUSOVÉHO OVOCE - MINIMÁLNĚ 45 %
TERMOSTABILNÍ, NEVYTÉKÁ PŘI PEČENÍ, LZE ZAMRAZOVAT...
Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny a vytvoří lesklý povrch s minimem úsilí.
Nebo jej využijete na ovocných mísách, kde tenký...
DŽEMY VYROBENÉ NA MORAVĚ
BEZ UMĚLÝCH BARVIV, SLADIDEL A ALERGENŮ
EXTRA PODÍL KUSOVÉHO OVOCE - MINIMÁLNĚ 45 %
TERMOSTABILNÍ, NEVYTÉKÁ PŘI PEČENÍ, LZE ZAMRAZOVAT...
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských...
Popis
Kousky červeného rybízu tvoří delikátní náplň s 80% podílem ovoce bez přidaného cukru.
Vlastnosti:
- Autentická a výrazná chuť ovoce- Díky vysokému podílu ovoce...
Prémiová náplň s vysokým obsahem kusového ovoce (70%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Nápln Fruitful...
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem ovoce (min. 70 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce...
OVOCNÁ GELOVÁ NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE 70 % , PŘIROZENÁ CHUŤ A VŮNĚ. POKRÁJENÉ PEVNÉ KUSY OVOCE. LZE I ZAMRAZOVAT. ŠIROKÉ VYUŽITÍ V PEKAŘINĚ, CUKRAŘINĚ I GASTRONOMII....
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem ovoce (min. 70 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce...
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem ovoce (min. 70 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce...