JEMNÁ PASTA S KŘUPAVÝM MÁSLOVÝM DELICRIPS
CUKRÁŘSKÝ VÝROBEK URČENÝ IHNED K POUŽITÍ
VÝBORNÝ PRO PŘÍPRAVU CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ
IDEÁLNÍ JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK
HMOTNOST : 500 G
Hladký a jemný krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
ROSTLINNÝ OLEJ VE SPREJI, IDEÁLNÍ NA VYSTŘÍKÁNÍ FOREM RŮZNÝCH TVARŮ. TĚSTO SE NEPŘICHYTÁVÁ.
VELIKOST : 600 ML
SLOŽENÍ . ROSTLINNÝ OLEJ, ROSTLINNÉ VOSKY ( E903 ) , EMULGÁTOR...
ROSTLINNÁ ŽELATINA S JEMNOU CHUTÍ MERUŇKY
MÁ JEMNÝ ORANŽOVÝ ODSTÍN , KTERÝ DODÁVÁ OVOCI ŠŤAVNATÝ VZHLED
NA GLAZOVÁNÍ A ZALÉVÁNÍ CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKŮ ( POVRCHY DORTŮ,...
SYPKÁ SMĚS NA VÝROBU CITRÔNOVÉHO KRÉMU
HMOTNOST 500 g
NÁVOD NA POUŽITÍ : SMÍCHÁME 100 G SMĚSI S 200ML SMETANY A 100 ML VODY, NAPLNÍME DO TARTALETEK NEBO JINÝCH...
Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny a vytvoří lesklý povrch s minimem úsilí.
Nebo jej využijete na ovocných mísách, kde tenký...
Hotový jemný krém s rostlinnými tuky žluté barvy, jemné citronové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků, makronek, tartaletek a...
Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
ROSTLINNÝ OLEJ VE SPREJI, IDEÁLNÍ NA VYSTŘÍKÁNÍ FOREM RŮZNÝCH TVARŮ. TĚSTO SE NEPŘICHYTÁVÁ.
VELIKOST : 600 ML
SLOŽENÍ . ROSTLINNÝ OLEJ, ROSTLINNÉ VOSKY ( E903 ) , EMULGÁTOR...
Hmotnost 900 g. Královská glazura (bílková poleva) - sypká směs. Slouží ke zdobení perníčků, lze ji použít se šablonami stencil i lze s ní vytvářet ozdoby pomocí trezírovacího...
Postup při zpracování: Perličky isomaltu rozopuštíme v hrnci dokud nezmizí všechny vzduchové bublinky, aniž bychom přidávali vodu nebo jiné ingredience. Nádobu s rozpuštěným...
Ořechová náplň je suchá směs na přípravu ořechové náplně.
Směs a 200 ml studené vody rozmícháme a za občasného míchání necháme 5 minut odstát. Náplň můžeme použít pro...
Instantní mléčný krém vhodný pro plnění cukrářských výrobků, pro přípravu zmrzlinových směsí či mléčných koktejlových nápojů.
Náplň do likérových špiček: 800 g Topmix, 400 g...
POUŽITÍ
Droždí důkladně smíchejte s moukou. Přidejte další přísady podle receptu a vypracujte těsto, které nechte kynout dle potřeby na teplém místě (cca 30 – 60...
SMĚS PRO PŘÍPRAVU LEHKÉHO A DOBBŘE ŠLEHATELNÉHO VANILKOVÉHO KRÉMU URČENÉHO K PLNĚNÍ CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ. NAHRAZUJE OBLÍBENÝ ŽLOUTKOVÝ KRÉM. POUŽÍVÁ SE VÝHRADNĚ ZA STUDENA....
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Drť využijete například při přípravě nepečených dortů nebo k posypání různých dezertů.
Bez barviv.
Bez aromat.
Vhodné pro vegetariány a vegany.
SLOŽENÍ...