Kombinace neslazeného živočišného a rostlinného krému. Díky 75% živočišné složky je krém velice chutný. Chuťový profil odpovídá klasické živočišné smetaně. Rostlinná složka...
Coffee Cream je hotová, trvanlivá kávová náplň, nejvíce používaná jako náplň do pralinek, řezů, dortů aj. Vhodná pro výrobu trvanlivých pralinek (6-12 měsíců). ...
Pečlivě vybrané kvalitní kakaové boby celé a pražené.Křupavá konzistence příjemně překvapí i ty nejnáročnější.
země původu Itálie
udržujte v suchu
hmotnost 300 g
Světlý krém s lískooříškovou pastou na mléčné bázi.Světlejší a mléčná varianta lískooříškových krémů a náplní.
Skvěle vybalancovaná chuť lískových oříšků a mléka pro...
Hladký a jemný karamelkový krém Toffee, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň),...
Hmotnost 450 g. Královská glazura (bílková poleva) - sypká směs. Slouží ke zdobení perníčků, lze ji použít se šablonami stencil i lze s ní vytvářet ozdoby pomocí trezírovacího...
Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga.Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů...
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý...
Krém s křupinkami s chutí spekulacio - na bázi karamelovo-skořicových sušenek
Lahodný krém pro univerzální použití s chutí spekulatio. Karamelovo-kořeněnou skořicovou...
Popis
Tmavá, jemná a chuťově delikátní čokoládová poleva/glazura s vyšším leskem.
Ideální při přípravě dortů, kde je důležitá výrazná poleva a čokoládová chuť (sacher, donuty,...
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
BIO Vanilkový extrakt
Balení: 70 ml
Extrakt je získáván pomalovou extrakcí vanilkových lusků odrůdy Bourbon vypěstovaných na Madagaskaru. Extrakt je vyráběn ve Francii a je...
Hotový nugátový krém s lískovým oříškem vhodný k plnění cukrářských výrobků, roztíratelný na palačinky, do croissantů, vaflí, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň...
SMĚS PRO PŘÍPRAVU VANILKOVÉHO KRÉMU ZA STUDENA, POUŽÍVÁ SE JAKO NÁHRADA ZA PUDINK. LZE POUŽÍT I JAKO NÁPLŇ DO PEČENÝCH VÝROBKŮ. ŠIROKÉ VYUŽITÍ LZE S NÍM PLNIT DORTY, KOBLIHY ,...
SUCHÁ A TERMOSTABILNÍ MAKOVÁ NÁPLŇ DOMÁCÍHO CHARAKTERU
JE VHODNÁ PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ V PEKAŘSKÉ A CUKRÁŘSKÉ VÝROBĚ
VHODNÁ PRO ALERGIKY - BEZ PŘIDANÝCH LÁTEK A ÉČEK
MAKOVÁ...
Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...