119 Kč
23,80 Kč / 100 g
Mléčná směs na výrobu náplně do medových řezů - základem směsi jesušené mléko, které spojíte s převařenou vodou o teplotě cca 40°C, hmoty spojíte krátkým šleháním, necháte 20 minut odležet a po nabobtnání všleháte tuk. Do první poloviny krému všleháte med, do druhé části všleháte karamel. V originálním receptu zašleháváte med do základní hmoty a pak oddělíte polovinu, kterou šleháte s karamelem. Zde záleží jak sladkou náplň snesete. Toto množství směsi vystačí k naplnění korpusů vyrobených z 1 kg směsi sandra medovník (4 pláty rozetřené na celou plochu plechu). Povrch moučníku posypejte rozdrobenou směsí z okrajů korpusů a sekaných vlašských ořechů. Hmotnost 500g
Složení: Sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená
syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2138 kJ (512 kcal)
Tuky: 29,1 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 24,8 g
Sacharidy: 55,3 g
z toho cukry: 39,2 g
Vláknina: 0,8 g
Bílkoviny: 7,3 g
Sůl: 1,3 g