SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU TRADIČNÍHO ČESKÉHO OŘECHOVNÍKU
VELKÝ PODÍL OŘECHŮ
SMĚS SE SMÍCHÁ POUZE S VODOU A OLEJEM - PO 5 MINUTÁCH DÁVKUJEME DO FOREM A PEČEME
DÁVKOVÁNÍ : 500 G...
SYPKÁ SMĚS NA VÝROBU CITRÔNOVÉHO KRÉMU
HMOTNOST 500 g
NÁVOD NA POUŽITÍ : SMÍCHÁME 100 G SMĚSI S 200ML SMETANY A 100 ML VODY, NAPLNÍME DO TARTALETEK NEBO JINÝCH...
SMĚS S CELÝMI JÁDRY PRAŽENÝCH LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ PRO VÝROBU TŘENÉHO TĚSTA
SVĚTLE HNĚDÁ KŘEHKÁ HMOTA S CHUTÍ MLÉČNÉ ČOKOLÁDY
VHODNÁ PRO VÝROBU KORPUSŮ , MUFFIN, NEBO JAKO ZÁKLAD...
CUKRÁŘSKÁ SMĚS NA VÝROBU OBLÍBENÝCH MAKRONEK
POSTUP NA TĚSTO : 1000 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY ( NUTNÉ OPRAVDU DORŽET ) NA DRUHÝ STUPEŇ ROBOTU - NEMÍCHAT ŠLEHAČEM, ALE...
Hmotnost 900 g. Královská glazura (bílková poleva) - sypká směs. Slouží ke zdobení perníčků, lze ji použít se šablonami stencil i lze s ní vytvářet ozdoby pomocí trezírovacího...
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU BÍLKOVÉHO KRÉMU A SNĚHOVÉHO PEČIVA.
SPECIÁLNÍ SMĚS NA VÝROBU LASKONEK NEBO SNĚHOVÝCH PUSINEK
VÝBORNÁ CHUŤ A PEVNÁ TEXTURA
VÝROBKY JSOU KRÁSNĚ JEMNÉ A...
Drť využijete například při přípravě nepečených dortů nebo k posypání různých dezertů.
Bez barviv.
Bez aromat.
Vhodné pro vegetariány a vegany.
SLOŽENÍ...
HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...
HOTOVÝ ZÁKLAD ZE SMETANY A 55 % MASCARPONE PRO PŘÍPRAVU KRÉMU NA TIRRAMISU
KRÉMOVÁ CHUŤ A STRUKTURA
DODÁVÁME V PRAKTICKÉM. 1L BALENÍ S UZÁVĚREM- UMOŽŇUJE VYRÁBĚT DEZERTY...
SPECIÁLNÍ SMĚS SUŠENÝCH BÍLKŮ S CUKREM KRUPICÍ A S KYSELINOU CITRÓNOVOU
POUŽITÍ : BÍLKOVÝ KRÉM, OVOCNÝ BÍLKOVÝ KRÉM, SNĚHOVÉ PEČIVO, LASKONKY
VÝHODY HMOTY : RYCHLÉ A DOKONALÉ...
SMĚS NA MAKRONKY S VELKÝM PODÍLEM MANDLÍ
SLOŽENÍ : CUKR, MANDLE 21%, SUŠENÉ BÍLKY, PŠENIČNÝ ŠKROB, E475, E471, XANTANOVÁ GUMA , AROMA
NÁVOD POUŽITÍ : 1 KG SMĚSI...
TATO SMĚS NA VÝROBU " RED VELVET " JE VELICE JENODUCHÁ NA PŘÍPRAVU
MŮŽEME Z NÍ PŘIPRAVIT ROLÁDOVÉ PLÁTY, DORTOVÉ KORPUSY, ALE I MUFFINY
KORPUSY JSOU VELMI JEMNÉ A...
Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...