SLOŽENÍ : PODÍL MANDLÍ 33% , CUKR 52%, GLUKOZ. SIRUP 2%, VODA 5,5%, KANDOVANÉ TŘEŠNĚ 6% A PŘÍRODNÍ BARVIVO, SORBIT E420
VÝBORNÝ MARCIPÁN NA POTAHOVÁNÍ DORTŮ, ALE I MODELOVÁNÍ...
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování.
Určeno pouze pro další zpracování.
Doporučené dávkování: Montana 1000 g + voda pitná 150 - 170 g + 100% tuk 50...
Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota, jemné lahodné chuti.Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne a netrhá se, dlouho zůstává měkká, ale...
Cukrářská hmota k okamžitému použití, vhodná na potahování i modelování
Pasta Dama Chocolate je nové provedení čokoládové hmoty - základem je vysokokvalitní kakaové máslo,...